Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Caminada ciutadana a Granollers

El dia 8 de maig vam participar a la caminada ciutadana que cada any organitza el centre Can Jonch de Granollers amb tots els instituts de la ciutat.

Es tracta d’una activitat que es fa cada any amb tots els centres educatius de la ciutat, amb alumnes de tercer d’ESO. Aquesta participació integral de tots els centres de la ciutat converteix aquesta activitat en una bona pràctica de divulgació i participació cultural.

Cada any s’escull un tema, que un dels instituts de la ciutat s’encarrega de preparar. Aquest any s’ha treballat la presència de les dones científiques, artístiques, intel·lectuals, etc. en l’àmbit municipal. Els alumnes de 1r de batxillerat de l’IES Carles Vallbona han preparat una sèrie de fitxes sobre dones rellevants de la història per tal de formular preguntes als participants.

Durant l’activitat, es formen grups de 10-12 alumnes procedents de diversos centres educatius. Aquests grups fan un itinerari que enllaç tres punts de referència de Granollers, en els quals llegiran les preguntes formulades a les fitxes i les respondran. Tots els itineraris comencen a l’antiga fàbrica Roca Umbert, avui convertida en un gran recinte dedicat a la cultura i les arts. Els carrers de la fàbrica han estat batejats amb noms de dones.

A %d bloguers els agrada això: