Design a site like this with WordPress.com
Per començar

Equip de recerca CHIEF UPF

Departament de Ciències Polítiques i Socials, Universitat Pompeu Fabra

Equip CHIEF-UPF. Departament de Ciències Polítiques i Socials, Universitat Pompeu Fabra

Dr. Mariona Ferrer-Fons és investigadora a temps complet del Departament de Ciències Polítiques i Socials de la UPF. És doctora en Ciències Polítiques i Socials de l’Institut Europeu (EUI) i té un posgrau en Data Analysis and Collection de la Essex University (Regne Unit). A nivell internacional ha estat la coordinadora per Espanya de dos projectes FP7: MYPLACE (Memory, Youth, Political Legacy And Civic Engagement) i MYWEB (Measuring Youth Well-being). A CHIEF és coordinadora de l’equip de la UPF i co-coordinadora del WP8 a nivell de consorci. La seva investigació se centra en el camp de la participació no-electoral, el consum polític, els mecanismes de participació i estudis de gènere i joventut. Ha estat consultora de diferents institucions en temes de joventut i participació.

Dr. Roger Soler i Martí és investigador posdoctoral al Grup de Recerca sobre Joventut, Societat i Comunicació (JOVIScom) de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). És Doctor en Ciència Política per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La seva investigació tracta sobre la relació entre ciutadans joves, política i democràcia. Ha estat implicat en diferents recerques sobre comportament polític, moviments socials, política institucional, sociologia de la joventut, dinàmiques generacionals, polítiques públiques, i canvi climàtic i social. Els darrers anys ha participat activament en projectes d’investigació nacional i internacional. Va treballar a l’Observatori Català de la Joventut promovent investigacions en el camp de la joventut i la transferència de coneixements de la recerca a les polítiques públiques. Ha treballat anàlisi de dades quantitatius i qualitatius a través de mètodes mixtes d’investigació. També en l’anàlisi d’enquestes al Centro de Investigaciones Sociológicas (CIS) y té un posgrau en Investigació qualitativa i participació a la UAB. A CHIEF és co-coordinador de l’enquesta WP3 a nivell de consorci i participa en altres WPs com el WP3 i WP7. @rogerssmm

Dra. Marta Rovira i Martínez és investigadora i consultora de polítiques públiques. Professora asociada a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha publicat El català i la immigració (1999), Polítiques de la memòria. La Transició a Catalunya (2004), El català a les empreses (2005), Rethinking migration policies (2006), Estratègies de transmissió lingüística en famílies multilingües (2012), La Transició franquista. Un exercici d’apropiació de la història (Pòrtic, 2014), Premi d’assaig Carles Rahola 2014 i Diversitat i integració en l’associacionisme cultural català amb Enric Saurí (2015). També va guanyar el premi de socio-lingüística Jaume Camp 2012 per un estudi en trajectories lingüístiques a Catalunya. Ha estat co-directora del documental Forjadors de la Diada (2008) i directora del documental Imaginar un país. El Congrés de Cultura Catalana (2017). A CHIEF Project és responsable del WP1, WP5, WP6 i WP9 de l’equip català. @roviramartinez http://www.martarovira.cat

Dra. Julia Nuño de la Rosa és investigadora posdoctoral al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Ha estat investigadora al Department de Dret, Moral i Filosofia Política de la Universitat de Barcelona (UB) i de l’Institut de Cultura Departament d’Humanitats de la UPF. És doctora en Humanitats per la UPF i té un màster en Ètica i Política: Drets Humans i Ciutadania per la UB. Ha participat al Projecte de Recerca-Acció Participativa a diversos centres educatius del Districte de Nou Barris, impulsat per l’Institut de Polítiques Públiques (IGOP) de la UAB. Des de 2017 és professora de secundària a les àrees d’Humanitats i Ciències Socials. Té molta experiència en la participació de projectes comunitaris i moviments socials. A CHIEF treballa a diferents WPs i s’encarrega del coordinar els miniprojects del WP4.

Dra. Nele Hansen és doctora en Antropología Social i Cultural de la Universtat Autònoma de Barcelona (UAB). Es va graduar en Ciències de la Comunicació de la University of Erfurt (Alemanya) i va realitzar un màster en Estudis Llatinoamericans a la Universitat de Barcelona (UB) així com un màster en Investigació Etnogràfica i Teoria Antropològica a la UAB. A la seva tesi doctoral va analitzar els mons juvenils dels joves descendents de famílies equatorianes i dominicanes a Barcelona. És investigadora posdoctoral del Grup de Recerca sobre Joventut, Societat i Comunicació (JOVIScom) de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) on també és project manager del projecte “TRANSGANG” i investigadora dels projectes “SLYMS” i “AJOVE”. A CHIEF treballa als WPs WP2, WP4 i s’encarrega de les etnografies del WP7.

Judit Castellví i Majó és graduada en Treball Social i Antropologia Social per la Universitat de Barcelona (UB) i té un màster en Estudis Socials Europeus Comparats per la London Metropolitan University (Regne Unit) i un màster en Polítiques de Cooperació Internacional de la Universitat del País Basc (UPV-EHU). Actualment està cursant el seu doctorat en ICT i intervenció social a la Universitat Ramon Llull (URL). Actualment és professora associada a la Facultat d’Educació de la UB. A CHIEF és investigadora als WPs WP2, WP4 i s’encarrega de les etnografies del WP7.

A %d bloguers els agrada això: