Blog

Street art in Barcelona: a pioneering project

On October 26 we enjoyed the presentation of the resulting projects from young people participating in the Street Art Workshop co-organized by the research project CHIEF Ourlivesourculture, the Youth Centre Garcilaso, B-Murals and the University Pompeu Fabra. By showing a series of photographs from the five workshops, explaining the dynamics of the different days andContinua llegint “Street art in Barcelona: a pioneering project”

Trobades al voltant de l’Street Art a la Nau Bòstik i l’Espai Jove Garcilaso

Avui us presentem el projecte d’art urbà que hem preparat amb la Nau Bostik de Barcelona en col·laboració amb el projecte CHIEF-UPF i B-MURALS, l’associació artística i cultural Difusor i l’Espai Jove Garcilaso.   Aquesta tardor oferim trobades de graffiti i art urbà per la creació d’un mural al barri de la Sagrera: farem tallers, rutesContinua llegint “Trobades al voltant de l’Street Art a la Nau Bòstik i l’Espai Jove Garcilaso”

Jóvenes y danzas urbanas: prácticas culturales emergentes

En los últimos años se observa una creciente actividad de jóvenes practicando danzas urbanas en determinados lugares públicos de Barcelona. Los y las jóvenes se organizan en entornos informales y crean prácticas culturales emergentes -de abajo hacia arriba- que moldean el significado y uso de espacios y lugares públicos. Jóvenes que practican estilos de free-styleContinua llegint “Jóvenes y danzas urbanas: prácticas culturales emergentes”

Últimes entrades

Mutare, educació i cultura

L’equip de CHIEF-UPF va assistir a la II Jornada Mutare, organitzada per la Fundació Lluís Carulla a la Nau Bostik. La jornada va reunir professionals de l’àmbit de l’educació i de la gestió cultural, així com artistes. S’hi van presentar projectes que treballen per enllaçar la cultura amb l’educació i s’hi van desenvolupar sessions deContinua llegint “Mutare, educació i cultura”

Create your website with WordPress.com
Per començar
A %d bloguers els agrada això: